Hanna-Leena Ronkaisen ja Mikko Korkalaisen talvikurssit Hiekkaharjun talvihallissa pyörähtävät käyntiin.

Hanna-Leenan svingikurssilla keskitytään henkilökohtaiseen svingitekniikkaan ja Mikon kertauskurssilla kerrataan yleisellä tasolla eri lyöntien perusteet. Mikko pitää lisäksi yksittäisiä teematunteja.

Mikon kurssit alkavat 30. tammikuuta ja Hanna-Leenan kurssin ryhmätunnit 3. helmikuuta. Hanna-Leenan kurssiin kuuluvat 30 min yksityisopetukset varataan yksityisopetuskalenterista tai Hanna-Leenalta suoraan. Ensimmäinen yksäri on tarkoitus käydä ennen ryhmätunteja.

Hanna-Leenan svingikurssiin sisältyy 2 x 30 min yksityistunti (alussa ja lopussa) sekä 6 x 1 h pienryhmätuntia. Ryhmien harjoitusaika on joko maanantai klo 19 – 20 tai perjantai klo 11 – 12. Hinta on 190 € ja Hiekkiksen osakkaille 170 €.

Mikon kertauskurssiin sisältyy 4 x 1 h pienryhmätuntia talvella ja 1,5 h ryhmätunti keväällä ulkona heti sään salliessa. Ryhmien harjoitusaika on joko torstai klo 18 – 19 tai lauantai klo 10 – 11. Hinta on 110 € ja Hiekkiksen osakkaille 95 €.

Mikon teematuntien aiheina ovat svingin perusteet, wedgepeli, väyläpuut ja draivi. Teematunnit pidetään torstaisin klo 19 – 20. Hinta on 25 € ja osakkaille 22 €.

Katso kurssien tarkat päivämäärät ja ilmoittaudu mukaan VARAUSPALVELUSSA

Voit ilmoittautua myös sähköpostitse info@golfacademy.fi