Vantaan Golfpuisto, Hiekkaharju Golf ja Continental Golf Park Leppävaarassa yhdistyvät. Uuden yrityksen, United Golf Groupin, taustavoimina vaikuttavat Suomen golfalaa yli vuosikymmenen uudistanut Supergolf Oy, golfopetukseen keskittynyt HLR Golf Academy, pitkän linjan golfjohtaja Ville Nurmi sekä sijoittaja ja aktiivinen golfari Kari Laakso.

 

Suomen golfin lipunkantajana United Golf Group haluaa viedä golfia lähemmäs asiakasta; tarjoilla golf harrastuksena kaikille sellaisena kuin pelaaja sen haluaa. On aika unohtaa kahtiajako osakkeen omistajiin ja ”sitoutumattomiin” pelaajiin. Golfareita on erilaisia. Joku haluaa ostaa kentälle pelioikeuden ja pelata useita kierroksia viikossa ilman että jokaisesta kierroksesta tarvitsee maksaa erikseen. Toiselle riittää muutama kierros kaudessa ilman sen suurempia sijoituksia tai edes golfseuran jäsenyyttä. Kaikkiin eri tarpeisiin pystymme vastaamaan. Tarkoitus on siis parantaa mahdollisuutta harrastaa golfia ilman että tarvitsee ostaa golfosaketta.

United Golf Group julkistustilaisuus

United Golf Group Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jari Koski summaa: ”Pyrimme erottamaan omistamisen ja pelaamisen. United Golf Groupin tehtävä omistajina on pyörittää golfkenttiä ja 2 harjoittelukeskusta. Asiakkaiden ei tarvitse olla omistajia, ja kantaa vastuuta paikkojen pyörimisestä kannattavasti. Asiakkaat voivat ostaa sellaisen määrän golfia kuin he itse haluavat, ilman että heitä jaotellaan eri luokkiin. Liikaa kuulee ja lukee juttuja osakkeenomistajien vertaamista ”halpapelaajiin”. Meille kaikki ovat asiakkaita ja käyttävät palvelujamme juuri sen verran kuin haluavat. Tietenkin pyrimme tarjoamaan heille mahdollisimman paljon erilaisia vaihtoehtoja, jotta he käyttäisivät juuri meidän palveluitamme. Ja sellaiseen hintaan kuin kunkin kukkarolle parhaiten sopii, sillä pystymme hinnoittelemaan ja paketoimaan golfin parhaaksi katsomallamme tavalla asiakkaiden toiveiden mukaisesti.”

United Golf Groupin toimipisteiden esittely:

VANTAAN GOLFPUISTO

Vantaan Golfpuisto

Vantaan Petikkoon rakennettava 18 reikäinen golfkenttä. Rakentaminen on aloitettu toukokuussa 2015. Ensimmäinen yhdeksän reikää valmistuu tämän syksyn aikana ja avataan pelaamiselle ensi keväänä. Koko 18 reikäinen keskus harjoittelualueineen on valmis 2018-2019. Siitä tulee korkeatasoinen golfkenttä joka on avoinna kaikille golfin harrastajille. Kentän on suunnitellut yksi tämän hetken Euroopan kuumimmista golfkenttäarkkitehdeista, englantilainen Martin Ebert.

CONTINENTAL GOLF PARK

Continental Golf Park

Espoon Leppävaarassa, Sellon takana sijaitseva Suomen suurin range. Rangella on 120 lyöntipaikkaa ja jossa voi lyödä nurmelta ja matoilta.

Continental Golf Parkissa käynnistettiin tänä kesänä suuren suosion saanut Barkov Golf Shool, mikä oli junioreille suunnattu golfleiri. Leirin päätteeksi järjestettiin Barkov päivä, missä mukana oli NHL-tähti Aleksander Barkov. Barkov Golf Shool jatkuu ensi kesänä ja se laajenee myös muihin United Golf Groupin pisteisiin sekä muutamalle muullekin golfkentälle.

HIEKKAHARJU GOLF

Hiekkaharju Golf

United Golf Group Oy on hankkinut enemmistöosuuden Hiekkaharjun kenttää pyörittävästi Tikkurilan Golfkeskus Oy:stä. Tämä tarkoittaa noin 70 % osakkeista.

Hiekkaharju Golf on loistavalla sijainnilla oleva golfkenttä. Hiekkaharjun juna-asemalta on n. 250 metriä klubitalolle, mikä mahdollistaa junalla golfaamaan tulemisen. Tällä hetkellä Hiekkaharju tarjoaa pelattavaksi 9-reikäisen Pitkän ysin ja 6-reikäisen Kehä-6 kentän. Hiekkaharjun Golfilla on mahdollisuus laajentaa 18-reikäiseksi kentäksi, jota varten on maat ja kaava jo valmiina odottamassa. United Golf Groupilla on tarkoitus laajentaa Hiekkaharju 18-reikäiseksi kentäksi muutaman vuoden sisällä.