Me haluamme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, myös tänä poikkeuksellisena keväänä.

Ajankohtaisen koronavirustilanteen vuoksi monet treenit jäävät treenaamatta – joko sisätilalajien pintojen hygieniariskin tai suurien ryhmäkokojen vuoksi – mutta onneksi golfata voi ulkoilmassa ja ilman lähikontakteja, kentän koronaohjeet huomioiden. Koska sekä henkilökuntamme että asiakkaidemme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, olemme peruneet kevään kurssejamme. Sen sijaan tarjoamme mahdollisuutta laittaa peli kuntoon rangella henkilökohtaisesti ja ilman lähikontakteja toisiin ihmisiin – tutustu nyt upouuteen svingin kevätkatsastukseemme sekä suosittuihin yksityisopetusmahdollisuuksiimme!

Svingin kevätkatsastus 20 €

Laitetaan lyönti kuntoon kesäksi!

Svingitekniikka kannattaa tarkastuttaa ammattilaisella ja huoltaa oikeanlaisella harjoittelulla säännöllisin väliajoin. Kevätkatsastuksessamme Pro tarkistaa rangella otteesi ja lyöntisi sekä opastaa eteenpäin henkilökohtaisella 20 minuutin opetustuokiolla.

Katsastuksessa tarkistetaan muun muassa:

  • ote ja alkuasento
  • kehon kiertoliikkeet
  • svingin liikeketjutus
  • mailan liikerata
  • osumapuhtaus
  • pallon lentokaari

Hintaan 20 € / 20 min. sisältyy katsastus ja yksi kori rangepalloja.

Svingikatsastustarjous on voimassa 30.4.saakka.

Yksityisopetukseen yksin tai kaverin kanssa

Yksilöllisellä opetuksella taataan kaikista parhain tulos golfaajan kehitykselle. Yksityisopetus sopii kaikentasoisille pelaajille, sillä session sisältö räätälöidään aina golfarin omaan tasoon sopivaksi.

Hintaan 65 € sisältyy 50 minuuttia valmennusta ja pallot yhdelle hengelle. Ota kaveri mukaan opetukseen 15 € hintaan – 2 hengen yhteinen yksityisopetus vain 80 €!

Etsitään sinulle paras valmennus yhdessä

Varaa aika svingin kevätkatsastukseen tai yksityisopetukseen joko ajanvarauspalvelustamme verkosta tai suoraan Hiekkaharju Golfin caddiemasterilta (029 170 2080, caddiemaster@hieg.fi). Svingikatsastuksen voit varata myös suoraan paikan päältä katsastajan ollessa paikalla, kun tilaa on!

Ole rohkeasti yhteydessä, niin etsitään yhdessä sinulle parhaiten sopiva valmennustapa ja tehdään golfkaudesta 2020 juuri sinun kautesi!

Hiekkaharjun kenttä ja range avataan taas 1. huhtikuuta.