Junioreiden talviharkat Tapiolassa

Talviharkat on suunnattu aloitteleville 6 – 12 vuotiaille junioreille. Tunnin aikana tehdään pieni alkuverryttely, harjoitellaan golfin perusasioita ja lopussa pieni kisailu tai taitorastit. Harjoitukset pidetään Tapiolan Golfkeskus TAGissa.

Kertamaksu 15 €.

Toivomme ilmoittautumista etukäteen, jotta osaamme varata sopivasti paikkoja ja suunnitella harjoituksen sisällön.

Aikataulut
la 25.11. klo 10 – 11
la 2.12. klo 10 – 11
la 9.12. klo 10 – 11
la 16.12. klo 10 – 11
la 13.1. klo 10 – 11
la 20.1. klo 10 – 11
la 27.1. klo 10 – 11
la 10.2. klo 10 – 11
la 17.2. klo 10 – 11
la 3.3. klo 10 – 11
la 10.3. klo 10 – 11

Ilmoittaudu mukaan tästä

tai 044 5355967 tai info@golfacademy.fi

 

 


 

BARKOV GOLF SCHOOL 2017

barkov neliö

Barkov Golf School aloitti toimintansa kesällä 2016. Jo ensimmäisenä kesänä leireille saatiin mukava määrä junioreita ja meininki oli hyvä! Erityisen onnellisia junioreita nähtiin Barkov-päivänä, kun leiriläiset pääsivät tapaamaan NHL-tähti Aleksander Barkovia.

Kesällä 2017 järjestämme kahden eri tason leirejä. Starttileirit on tarkoitettu aivan aloittelijoille ja kaikista nuorimmille junioreille. Tsemppileirit ovat 2-tason leirejä eli ne on tarkoitettu junioreille, joilla on jo hieman kokemusta golfista.

 

Starttileirit

Kenelle?

  • 6-14 vuotiaille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta golfista
  • alle 12 vuotiaille, joilla on vähäistä kokemusta golfista

Missä leirejä pidetään?

Starttileirejä pidetään Continental Golf Park Leppävaarassa ja Hiekkaharju Golfissa. Kaikkien leiriläisten yhteinen Barkov-päivä pidetään Hiekkaharju Golfissa.

Mitä leirillä tehdään?

Opetellaan lajin perusteita, kisaillaan, harjoitellaan yleisiä golfissa tarvittavia liikuntataitoja pelien ja rastiharjoitusten avulla. Lisäksi golfetiketti tulee tutuksi. Leirillä harjoitellaan ja kisaillaan sekä joukkueina että yksilöinä.

Leirin kesto on kolme päivää ja ohjelmaa on joka päivä klo 10 – 15. Lisäksi kesän aikana pidetään yksi kaikkien leiriläisten yhteinen Barkov-päivä, jossa Aleksander on mukana tapaamassa leiriläisiä.

Mitä tarvitaan mukaan leirille?

 Leirille tarvitsee ainoastaan säänmukaiset ulkoiluun sopivat vaatteet ja iloisen mielen. Meiltä löytyy lainavälineet, mikäli omia mailoja ei ole. Leirin aikana on tarjolla vettä ja mehua, mutta omia eväitä ja juomapullo voi olla mukana.

Paljonko leiri maksaa?

Leirin hinta on 149 €. Hintaan sisältyy ruokailut ja Barkov-päivän ohjelma. Lisäksi leiriläiset saavat leiriä varten suunnitellun paidan ja päähineen.

 Starttileirien aikataulut

5. – 7.6. Continental Golf Park Leppävaara
5. – 7.6. Hiekkaharju Golf Vantaa
12. – 14.6. Continental Golf Park Leppävaara
19. – 21.6. Hiekkaharju Golf Vantaa
26. – 28.6. Continental Golf Park Leppävaara
3. – 5.7. Continental Golf Park Leppävaara
3. – 5.7. Hiekkaharju Golf Vantaa

 

Ilmoittaudu starttileirille tästä

Voit ilmoittautua myös Hiekkaharjun tai Leppävaaran caddiemasterille tai sähköpostilla info@golfacademy.fi (ilmoita huoltajan yhteystiedot sekä juniorin nimi ja syntymäaika)

 

Tsemppileirit

Kenelle?

  • 12 – 14 vuotiaille, joilla on hieman kokemusta golfista (esim Barkov leiri v. 2016 käyneet)
  • alle 12 vuotiaille, joilla on green card suoritettuna ja pelikokemusta

Missä leirejä pidetään?

Tsemppileirit pidetään Hiekkaharju Golfissa, jossa pääsemme leirin aikana myös pelaamaan Kehä-6 harjoituskenttää.

Mitä leirillä tehdään?

Leirillä painopiste on lajiharjoittelussa ja ”golfariksi” kasvamisessa. Paneudumme tarkemmin lajitekniikkaan ja teemme monipuolisia harjoitteita. Oheisharjoittelussa painotetaan lajin vaatimia fyysisiä ominaisuuksia. Lisäksi kisaillaan sekä joukkueina että yksilöinä. Rutiinit ja etiketti ovat mukana harjoituksissa. Toimiminen golfkentällä, säännöt ja erilaiset pelimuodot tulevat tutuksi peliharjoituksissa. ”Virallinen” leirikilpailu viimeisenä päivänä.

Leirin kesto on neljä päivää ja ohjelmaa on joka päivä klo 10 – 15. Lisäksi kesän aikana pidetään yksi kaikkien leiriläisten yhteinen Barkov-päivä, jossa Aleksander on mukana tapaamassa leiriläisiä.

Mitä tarvitaan mukaan leirille?

 Leirille tarvitset ainoastaan säänmukaiset ulkoiluun sopivat vaatteet ja iloisen mielen. Meiltä löytyy lainavälineet, mikäli omia mailoja ei ole. Leirin aikana on tarjolla vettä ja mehua, mutta omia eväitä ja juomapullo voi olla mukana.

Paljonko leiri maksaa?

Tsemppileirin hinta on 189 €. Hintaan sisältyy ruokailut ja Barkov-päivän ohjelma. Lisäksi leiriläiset saavat paidan ja lippiksen.

Tsemppileirien aikataulut

12. – 15.6. Hiekkaharju Golf Vantaa
26. – 28.6. Hiekkaharju Golf Vantaa
10. – 13.7. Hiekkaharju Golf Vantaa

 

Ilmoittaudu tsemppileirille tästä

Voit ilmoittautua myös Hiekkaharjun caddiemasterille tai sähköpostilla info@golfacademy.fi (ilmoita huoltajan yhteystiedot sekä juniorin nimi ja syntymäaika)


 

 

 

 

 

 

 

 

AJANVARAUS

  • lyöntipaikat
  • golfsimulaattorit
  • Trackman tutka (vaatii myös lyöntipaikkavarauksen erikseen)
  • seuravuorot ja kurssit
  • yksityisopetus

Voit varata myös puhelimitse 050 405 8434

Siirry nettivaraukseen  ›

Ajankohtaista

Rakenna oma kurssisi osallistumalla svingitunneille

Tammikuussa alkavat Hanna-Leenan vetämät svingitunnit, joissa treenataan pienryhmässä (max. 5 hlö/ryhmä). Ensimmäisellä kerralla svingi kuvataan, jotta löydetään jokaiselle oma henkilökohtainen treenitavoite. Voit osallistua yksittäiselle tunnille tai rakentaa...

Lahjaideat jouluksi

Teimme joululahjaksi sopivia opetus-ja harjoituspaketteja valmiiksi ja ostaminen käy helposti joko paikan päällä TAGissa tai olemalla yhteydessä meihin, jolloin lähetämme laskun ja lahjakortin sähköpostilla. Voimme toki räätälöidä myös muita...

Tulevia kursseja

La 24.2. klo 12-13 Svingitunti

Svingitunneilla treenataan pienryhmässä (max. 5 hlö/ryhmä). Ensimmäisellä kerralla svingi kuvataan, jotta löydetään jokaiselle oma henkilökohtainen treenitavoite. Voit osallistua yksittäiselle tunnille tai rakentaa itsellesi sopivan pidemmän kurssin osallistumalla...

Ti 27.2. klo 18-19 Svingitunti

Svingitunneilla treenataan pienryhmässä (max. 5 hlö/ryhmä). Ensimmäisellä kerralla svingi kuvataan, jotta löydetään jokaiselle oma henkilökohtainen treenitavoite. Voit osallistua yksittäiselle tunnille tai rakentaa itsellesi sopivan pidemmän kurssin osallistumalla...

La 3.3. klo 10-11 Junnuharkat

Talviharkat on suunnattu aloitteleville 6 – 12 vuotiaille junioreille. Tunnin aikana tehdään pieni alkuverryttely, harjoitellaan golfin perusasioita ja lopussa pieni kisailu tai taitorastit. Harjoitukset pidetään Tapiolan Golfkeskus TAGissa. Kertamaksu 15 €.  ...

Hanna-Leena Ronkainen

PGA Pro, ammattivalmentaja
044 535 5967
hanna-leena@golfacademy.fi

TAGi talviharjoittelu

050 405 8434
info@golfacademy.fi

Continental Golf Park Leppävaara

050 405 8434
leppavaara@golfacademy.fi
www.golfpark.fi

Hiekkaharju Golf

010 292 2814
toimisto@hieg.fi
www.hieg.fi